אותו הטעם המתוק אבל זה לא סוכר, נסו את טרוביה לאפיה מושלמת
השתמשו במוצרי טרובייה לאפייה
כך שתוכלו לאפות כל דבר בפחות קלוריות!מתוק כמו סוכר
נאפה כמו סוכר טעים כמו סוכר אבל
זה לא סוכר!, זה טרוביה!
היכן ניתן לרכוש? מידע נוסף
תחליף סוכר לכל מטרה
נהדר לאפיית עוגות, עוגיות ומאפינס.
השתמשו באותו מספר כפות כפי שהייתם משתמשים בסוכר, עם רק 2 קלוריות לכף!
תחליף אבקת סוכר
מצויין לזיגוג, לעוגות גבינה או לפיזור מעל סופגניות. אותו מספר כפות כפי שהייתם משתמשים עם סוכר, עם פחות מקלוריה אחת לכפית!
תחליף סוכר חום
מושלם למנות מתוקות ומתובלות, ממרינדות ועד לרטבים, עם טעם מתוק שמשדרג את הטעמים העמוקים והעשירים בתבשילים שלכם. אותו מספר כפות כפי שהייתם משתמשים עם סוכר, אך רק קלוריה אחת לכפית!
מתכונים לאפייה טובה יותר
טיפים לאפייה מוצלחת עם טרוביה
מומלץ לאכול את המאפים שהוכנו עם מוצרי טרוביה בתוך שבוע ימים.
מומלץ לסגור הרמטית ולאחסן במקום קריר ויבש.
נסו להוסיף עוד שמרים, או להשתמש בשמרים שהושרו במים חמימים וקמח על מנת לזרז את תהליך ההתפחה.
איפה אפשר לרכוש את מוצרי טרוביה?
לרשימת החנויות לחצו למטה