ממתיקי טרוביה הפיתרון המושלם להפחתת את כמויות הסוכר בכל בית
היום כבר לא צריך להימנע ממתוק!
אנו מאמינים שאם נהפוך את הרגעים הקטנים בחיינו למתוקים יותר, נהיה מאושרים יותר.
טרוביה מציעה חלופה לסוכר, העשויה על בסיס מתמצית עלי הסטיביה ואריתריטול.
אז בין אם אתם אוהבים לאפות, ובין אם אתם מחפשים להמתיק את המשקה שלכם-
יש לנו בדיוק את מה שאתם צריכים.
שלושה מרכיבים, אינספור אפשרויות.
הממתיקים בעלי 0 הקלוריות של טרוביה עשויים משלושה מרכיבים בלבד:
תמצית עלי סטיביה (סטיביול גליקוזידים) וחומרי טעם טבעיים.
תהליך הכנת הממתיק מתחיל מעלי הסטיביה.
אנו לוקחים את החלקים המתוקים ביותר של העלים ומפיקים מהם תמצית מתוקה.
מכיוון שתמצית עלי הסטיביה מתוקה פי 200 יותר מסוכר, נוסף ממתיק הנקרא אריתריטול לאיזון הטעם.
בסיום, אנו מוסיפים תערובת מיוחדת של חומרי טעם טבעיים הנותנים לממתיק נטול הקלוריות שלנו את הטעם המושלם שלו.
מצמח הסטיביה לממתיק של טרוביה
בשישה שלבים בלבד, הטעם המתוק של צמח הסטיביה מגיע מהשדה אליכם למטבח.
בתהליך המוקפד הזה, החלקים הטעימים ביותר של עלי הסטיביה משתלבים בממתיקים שלנו ובמנות שלכם.
כשהם מוכנים, העלים נקטפים ומיובשים.
לאחר מכן הם נשתלים כזרעים בשדה בתחילת האביב.
הסטיביה מתחילה את דרכה כייחורים הגדלים בחממות.
לבסוף, תמצית עלי הסטיביה (סטיביול גליקוזיד) מעורבבת עם מרכיבים נוספים, בהתאם לסוג המוצר של טרוביה.
התמצית המתוקה מזוככת על מנת לרכז את החלקים הטעימים ביותר בעלה.
העלים מושרים במים לזירוז תהליך הסחיטה.
מידע מעניין נוסף על הממתיקים של טרוביה
מה זה תמצית עלי סטיביה (סטיביול גליקוזיד)?
תמצית עלי הסטיביה (הידועה גם בשם סטיביול גליקוזיד) בה משתמשים בטרוביה היא ממתיק בזיכוך גבוה המכיל את החלקים הטעימים ביותר של עלה הסטיביה.
מה הם חומרי הטעם הטבעיים בהם משתמשים בממתיק נטול הקלוריות של טרוביה?
תערובת חומרי הטעם הטבעיים שלנו הופכת את הממתיק נטול הקלוריות של טרוביה לטעים ביותר שיש, בדומה לתבלינים המשדרגים את הטעם של כל מנה.
מה זה אריתריטול?
אריתריטול הוא ממתיק, המופק בתהליך תסיסה, בדומה לבירה. אריתריטול מצוי גם בפירות, כמו ענבים ואגסים.