גודל מנה
2 כפות (30 מ"ל)קלוריות
160 קלוריותרכיבים
1⁄2 כוס (125 מ"ל) חומץ בלסמי
1 כפית (5 מ"ל) תערובת סוכר חום Truvia סטיביה
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) מלח
1⁄2 כפית (2.5 מ"ל) פלפל שחור טחון טרי
1 כף (15 מ"ל) שום כתוש
3⁄4 כוס (185 מ"ל) שמן זית
הוראות הכנה
- 1.
בקערה קטנה מערבבים יחד תערובת סוכר חום Truvia סטיביה ומלח לתוך החומץ הבלסמי עד להמסה. מוסיפים שום ופלפל שחור.
- 2.
שופכים באיטיות שמן זית לתוך החומץ תוך ערבוב לקבלת הרוטב.
*הרוטב מכיל 2 גר' סוכר למנה, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 3 גר' סוכר למנה.
ערכים תזונתיים למנה
גודל מנה: 2 כפות (30 מ"ל)
קלוריות: 160 קלוריות
רכיבים
|
הוראות הכנה
|