גודל מנה
1 כוס (300 גר')קלוריות
15 קלוריותרכיבים
לתרכיז ג'ינג'ר
450 גר' ג'ינג'ר טרי, שטוף, קלוף גס וחתוך לחתיכות של 2.5 ס"מ
2 כוסות (475 מ"ל) מים
1 כוס (240 מ"ל) מיץ ליים סחוט טרי
1⁄4 כוס (60 מ"ל) ממתיק Truvia סטיביה
למוחיטו
56 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia סטיביה
220 מ"ל מי סודה
1 כפית (5 מ"ל) תמצית בטעם רום
1 כף (15 מ"ל) נענע שטופה וקצוצה
הוראות הכנה
תרכיז ג'ינג'ר
- 1.
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את הג'ינג'ר וכוס אחת (240 מ"ל) של מים במשך 3 דקות.
- 2.
משתמשים במסננת דקה כדי לסנן את המיץ לתוך קערה.
- 3.
מעבירים את ציפת הג'ינג'ר לבלנדר או למעבד מזון, מוסיפים עוד 1⁄2 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב לנוזל.
- 4.
מסננים שוב ומוסיפים את הנוזל לנוזל שהתקבל בפעם הראשונה.
- 5.
מעבירים שוב את ציפת הג'ינג'ר עם 1⁄2 כוס (120 מ"ל) מים ומעבדים שוב.
- 6.
מסננים שוב ומוסיפים לנוזל שהצטבר.
- 7.
מועכים את המוצקים בעזרת גב של כף גדולה כדי להוציא מהם מיץ ככל שניתן.
- 8.
משליכים את המוצקים המרוסקים ושוטפים את הבלנדר/מעבד המזון.
- 9.
שופכים את הנוזל לבלנדר/מעבד מזון.
- 10.
שופכים פנימה את מיץ הליים וממתיק Truvia סטיביה. מעבדים במשך 30 שניות.
- 11.
מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.
מוחיטו
- 12.
מרסקים את הנענע בתחתית הכוס בעזרת כף.
- 13.
מוסיפים 60 מ"ל תרכיז ג'ינג'ר עם ממתיק Truvia סטיביה לכוס יחד עם כ-230 מ"ל מי סודה.
- 14.
מוסיפים תמצית בטעם רום וקרח.
- 15.
מערבבים היטב.
- 16.
מאחסנים שאריות במקרר במכל אטום.
*בכל מנה יש 15 קלוריות ו-1 גר' סוכר, לעומת גרסה עם סוכר רגיל המכילה 45 קלוריות ו-9 גר' סוכר למנה.
#ערך האריתריטול עשוי להשתנות בהתאם לבחירת הממתיק
ערכים תזונתיים למנה
גודל מנה: 1 כוס (300 גר')
קלוריות: 15 קלוריות
רכיביםלתרכיז ג'ינג'ר
למוחיטו
|
הוראות הכנהתרכיז ג'ינג'ר
מוחיטו
|