זמן הכנה
20 דקותזמן בישול
35 דקותגודל מנה
N/Aקלוריות
N/Aרכיבים
המרכיבים לעוגה 1 בתבנית אינגליש קייק
כוס 1 של שיבולת שועל, טחונה לאבקה
1⁄2 כוס של קמח שקדים
כפית 1 של אבקת אפייה
3 ביצים גודל L
1⁄3 כוס שמן זית
1⁄3 כוס תחליף סוכר חום טרוביה
1 כוס מים רותחים
כוס 1 של מים רותחים
1 כפית של קקאו
כף 1 של שמן זית
1 חבילה שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו (100 גרם)
- חבילה 1 של שוקולד מריר, שברו לקוביות (100 גרם)
1⁄3 כוס של חלב קוקוס
הוראות הכנה
- 1.
מערבבים יחד בקערה שיבולת שועל, קמח שקדים ואבקת אפייה.
- 2.
בקערה נפרדת טורפים יחד ביצים, תחליף סוכר ושמן זית.
- 3.
ממיסים כפית קקאו בכוס מים רותחים ומוסיפים לקערת התערובת הרטובה.
- 4.
ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן זית, מוסיפים לתערובת הרטובה ומערבבים היטב.
- 5.
מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם התערובת הרטובה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- 6.
מחממים תנור ל־170 מעלות.
- 7.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
- 8.
ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד וחלב קוקוס ויוצקים מעל העוגה החמה.
Prep Time: 20 דקות
Cook Time: 35 דקות
רכיביםהמרכיבים לעוגה 1 בתבנית אינגליש קייק
לציפוי גנאש שוקולד:
**זכרו לשטוף ידיים, סכו"ם, ציוד מטבח ומשטחי עבודה במים חמים עם סבון לפני ואחרי שהם באים במגע עם ביצה לא-מבושלת.
|
הוראות הכנה
|