גודל מנה
50-60 כדוריםקלוריות
N/Aרכיבים
1 ק״ג קמח לבן מנופה
1 כף שמרים יבשים
1 כוס תחליף סוכר truvia סטיביה
1-2 כפות תמצית וניל לפי הטעם
מים פושרים לפי הצורך (להתחיל ב-3 כוסות ולהוסיף לפי הצורך)
הוראות הכנה
- 1.
מכניסים את על המרכיבים לפי הסדר לקערה גדולה, מתחילים מ-3 כוסות מים פושרים , לשים היטב, ומוסיפים מים לפי הצורך.
- 2.
המרקם שאמור להתקבל הוא מימי ודביק, לא להיבהל , זה אמור להיות בדיוק ככה!
- 3.
מכסים את הקערה בניילון וממתינים 20-30 דק עד שרואים שמתחילות להופיע בועות על גבי הבצק.
- 4.
מכניסים את הבצק לשקית זילוף ללא צנתר ופותחים פתח קטן בקצה השקית. מזלפים בצק בגודל של זית, וגוזרים עם מספרים מעל שמן רותח (רצוי לשמן את המספרים בין השימושים)
- 5.
לטגן עד להזהבה
להגשה:
אבקת סוכר truvia ריבה ללא סוכר truvia
המתכון נכתב על ידי ארז שאול.
גודל מנה: 50-60 כדורים
רכיביםמצרכים לבצק:
|
הוראות הכנה
|