זמן הכנה
15 דקותזמן בישול
10 דקותגודל מנה
עוגייה 1קלוריות
100רכיבים
1 1⁄4 כוסות קמח
1⁄2 כפית מלח
1⁄2 כפית סודה לאפייה
1⁄2 כוס (אצבע 1) של חמאה מרוככת ללא תוספת מלח
1⁄3 כוס אבקת תחליף סוכר לכל מטרה
1⁄3 כוס תחליף סוכר חום
1 כף וניל
1 ביצה גדולה**
1 כוס (177 מ"ל) שבבי שוקולד
הוראות הכנה
- 1.
חמם את התנור ל-C 190°.
- 2.
ערבב קמח, מלח וסודה לאפייה בקערה קטנה.
- 3.
הקצף חמאה, עם תחליף סוכר חום והוסיפו ווניל בקערה גדולה נפרדת.
- 4.
הוסף ביצה לבלילה.
- 5.
הוסף את תערובת הקמח לבלילה בהדרגה.
- 6.
הוסף את שבבי השוקולד בהדרגה.
- 7.
פרוס ניירות אפייה בתבנית. שפוך כפות בלילה על ניירות האפייה, ושטח את עיגולי הבלילה.
- 8.
אפה את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה.
*עוגייה אחת מכילה כ- 100 קלוריות ו-4 גרם סוכר, לעומת הגרסה המקורית בה עוגייה אחת מכילה כ- 150 קלוריות ו- 12 גרם סוכר.
Prep Time: 15 דקות
Cook Time: 10 דקות
גודל מנה: עוגייה 1
קלוריות: 100
רכיבים
**יש להקפיד לשטוף ידיים, סכו"ם, ציוד מטבח ומשטחי עבודה במים חמים עם סבון לפני ואחרי שהם באים במגע עם ביצה לא-מבושלת.
|
הוראות הכנה
|