TRUVIA BROWN SUGAR פראנצ טוסט

מתכון למאפה פרנץ' טוסט עם סוכר חום וקינמון

הכינו הכל בלילה שלפני, הכניסו למקרר, ובבוקר פשוט שימו בתנור לארוחת בוקר מהירה וקלה. המאפה הזה, עם Truvia Sweet Complete Brown בתוספת נגיעה של מולסה, מכיל 20% פחות קלוריות* ו-76% פחות סוכר* למנה בהשוואה לגרסה הרגילה עם סוכר.

גודל מנה

חתיכה אחת (115 גרם), מספיק לכ-16 מנות

קלוריות

200

רכיבים

  • 1 כיכר לחם צרפתי

  • 8 ביצים גדולות*

  • 2 וחצי כוסות חלב דל שומן

  • כף של שמנת מתוקה

  • 23 כוס Truvia® Sweet Complete Brown עם נגיעה של מולסה

  • 2 כפות תמצית וניל

  • תוספת פריכה:

  • 12 כוס קמח

  • 13 כוס Truvia® Sweet Complete Brown עם נגיעה של מולסה

  • 12 כוס חמאה ללא מלח

  • 14 כפית מלח

  • 1 כפית קינמון טחון

*כל פרוסה מכילה 200 קלוריות ו-4 גרם סוכר בהשוואה לגרסה הרגילה עם 250 קלוריות ו-17 גרם סוכר למנה.

הוראות הכנה

  • 1.

    רססו תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ (תבנית מלבנית סטנדרטית) בתרסיס שמן.

  • 2.

    חתכו את הלחם לקוביות בגודל ביס והניחו בתבנית.

  • 3.

    בקערה גדולה, ערבבו ביצים, חלב, שמנת ותמצית וניל. ערבבו היטב בעזרת מטרפה במשך 2 דקות.

  • 4.

    שפכו את תערובת הביצים על הלחם, ערבבו, השטיחו, וכסו בניילון נצמד.

  • 5.

    שמרו במקרר למספר שעות או ללילה.

  • 6.

    בקערה קטנה, ערבבו קמח, טרוביה סטיביה חום עם מולסה, קינמון ומלח. הוסיפו חתיכות חמאה קרה וחתכו לתערובת היבשה בעזרת מזלג עד שהחתיכות בגודל אפונה. כסו ושמרו במקרר.

  • 7.

    כשתהיו מוכנים לאפייה, חממו את התנור ל-175 מעלות צלזיוס, הסירו את הניילון הנצמד, ופזרו את התוספת הפריכה על תערובת הלחם.

  • 8.

    אפו במשך 45-50 דקות או עד שהמאפה זהוב.

  • 9.

    הגישו חם.

ערכים תזונתיים למנה

שומן כולל 9 גר'
שומן רווי 4.5 גר'
שומן טרנס 0 גר'
כולסטרול 110 גר'
נתרן 270 מג'
פחמימות 32 גר'
סיבים תזונתיים פחות מגר'
סוכרים 4 גר'
אריתריטול 11 גר'
חלבון 8 גר'
ויטמין 2% D
סידן 6%
ברזל 10%
אשלגן 4%