גודל מנה
חתיכה אחת (115 גרם), מספיק לכ-16 מנותקלוריות
200רכיבים
1 כיכר לחם צרפתי
8 ביצים גדולות*
2 וחצי כוסות חלב דל שומן
כף של שמנת מתוקה
2⁄3 כוס Truvia® Sweet Complete Brown עם נגיעה של מולסה
2 כפות תמצית וניל
תוספת פריכה:
1⁄2 כוס קמח
1⁄3 כוס Truvia® Sweet Complete Brown עם נגיעה של מולסה
1⁄2 כוס חמאה ללא מלח
1⁄4 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
הוראות הכנה
- 1.
רססו תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ (תבנית מלבנית סטנדרטית) בתרסיס שמן.
- 2.
חתכו את הלחם לקוביות בגודל ביס והניחו בתבנית.
- 3.
בקערה גדולה, ערבבו ביצים, חלב, שמנת ותמצית וניל. ערבבו היטב בעזרת מטרפה במשך 2 דקות.
- 4.
שפכו את תערובת הביצים על הלחם, ערבבו, השטיחו, וכסו בניילון נצמד.
- 5.
שמרו במקרר למספר שעות או ללילה.
- 6.
בקערה קטנה, ערבבו קמח, טרוביה סטיביה חום עם מולסה, קינמון ומלח. הוסיפו חתיכות חמאה קרה וחתכו לתערובת היבשה בעזרת מזלג עד שהחתיכות בגודל אפונה. כסו ושמרו במקרר.
- 7.
כשתהיו מוכנים לאפייה, חממו את התנור ל-175 מעלות צלזיוס, הסירו את הניילון הנצמד, ופזרו את התוספת הפריכה על תערובת הלחם.
- 8.
אפו במשך 45-50 דקות או עד שהמאפה זהוב.
- 9.
הגישו חם.
ערכים תזונתיים למנה
גודל מנה: חתיכה אחת (115 גרם), מספיק לכ-16 מנות
קלוריות: 200
רכיבים
*כל פרוסה מכילה 200 קלוריות ו-4 גרם סוכר בהשוואה לגרסה הרגילה עם 250 קלוריות ו-17 גרם סוכר למנה.
|
הוראות הכנה
|