זמן הכנה
15 דקותגודל מנה
2 כפות (25 גר')קלוריות
60רכיבים
1 1⁄2 כוס תחליף אבקת סוכר
3⁄4 כוס גבינת שמנת דלת- שומן, מרוככת
1⁄2 כוס חמאה (ללא מלח), מרוככת
1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
- 1.
יש להכניס את החמאה המרוככת וגבינת השמנת דלת השומן לקערה בגודל בינוני.
- 2.
ערבבו את החומרים במהירות בינונית עד שנוצרת בלילה ללא גושים. ( 2-3 דקות)
- 3.
יש להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף תמצית וניל, לערבב לדקה, או עד שתמצית הוניל התערבב לחלוטין עם תערובת החמאה.
- 4.
בזמן הערבוב, יש להוסיף בהדרגה תחליף אבקת סוכר לחמאה, כף אחת בכל פעם. יש לוודא שאבקת הסוכר מתערבב כיאות לפני שמוסיפים עוד. ( 2-3 דקות)
- 5.
ערבבו במהירות גבוהה כדי ליצור תערובת אווירירית וקלילה.
- 6.
השתמשו בזיגוג או אחסנו אותו מכוסה במקרר.
- 7.
תנו לזיגוג להתייצב בטמפרטורת החדר ל- 1-2 שעות לפני השימוש, אם היה בקירור.
נתונים תזונתיים למנה
*זיגוג זה מכיל כ- 60 קלוריות ופחות מ-1 גרם סוכר למנה, לעומת הגרסה המקורית בה מנת זיגוג אחת מכילה כ- 90 קלוריות ו- 9 גרם סוכר.
ערכים תזונתיים למנה
Prep Time: 15 דקות
גודל מנה: 2 כפות (25 גר')
קלוריות: 60
רכיבים
|
הוראות הכנה
|