Recipe frosting lrg new 200505 184015 2022

מתכון זיגוג וניל עשיר וחלומי

זיגוג וניל זה הוא הדובדבן בקצפת של כל עוגה! עם תחליף אבקת סוכר ועוד ארבעה רכיבים בלבד, קל להכין את הזיגוג הזה. המתכון הזה מכיל 33% פחות קלוריות* ו- 88% פחות סוכר* לעומת הגרסה המקורית. מתכון זה מספיק ל- 2 כוסות זיגוג (או 18 מנות) לעוגה בגודל 33*23 ס"מ.

זמן הכנה

15 דקות

גודל מנה

2 כפות (25 גר')

קלוריות

60

רכיבים

  • 1 12 כוס תחליף אבקת סוכר

  • 34 כוס גבינת שמנת דלת- שומן, מרוככת

  • 12 כוס חמאה (ללא מלח), מרוככת

  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

  • 1.

    יש להכניס את החמאה המרוככת וגבינת השמנת דלת השומן לקערה בגודל בינוני.

  • 2.

    ערבבו את החומרים במהירות בינונית עד שנוצרת בלילה ללא גושים. ( 2-3 דקות)

  • 3.

    יש להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף תמצית וניל, לערבב לדקה, או עד שתמצית הוניל התערבב לחלוטין עם תערובת החמאה.

  • 4.

    בזמן הערבוב, יש להוסיף בהדרגה תחליף אבקת סוכר לחמאה, כף אחת בכל פעם. יש לוודא שאבקת הסוכר מתערבב כיאות לפני שמוסיפים עוד. ( 2-3 דקות)

  • 5.

    ערבבו במהירות גבוהה כדי ליצור תערובת אווירירית וקלילה.

  • 6.

    השתמשו בזיגוג או אחסנו אותו מכוסה במקרר.

  • 7.

    תנו לזיגוג להתייצב בטמפרטורת החדר ל- 1-2 שעות לפני השימוש, אם היה בקירור.

נתונים תזונתיים למנה

*זיגוג זה מכיל כ- 60 קלוריות ופחות מ-1 גרם סוכר למנה, לעומת הגרסה המקורית בה מנת זיגוג אחת מכילה כ- 90 קלוריות ו- 9 גרם סוכר.

ערכים תזונתיים למנה

שומן 6 גר'
שומן רווי 3.5 גר'
שומן טרנס 0 גר'
כולסטרול 15 מ"ג
סודיום 65 מ"ג
פחמימות 10 גר'
סיבים תזונתיים 0 גר'
סוכרים 1 גר'
אריתריטול 9 גר'
חלבון 1 גר'
ויטמין 0% מהערך היומי
סידן 2% מהערך היומי
ברזל 0% מהערך היומי
אשלגן 0% מהערך היומי