זמן הכנה
20 דקותגודל מנה
כ -75 גרםקלוריות
200רכיבים
100 גרם ביסקויטים
50 גרם שקדים טחונים
2 כפות קקאו
2 כפות דבש
2 כפות טרוביה תחליף סוכר לכל מטרה (10 קלוריות לעומת 100 בסוכר)
50 גרם חמאה מומסת
300 גרם טרו שוקולד מריר ללא תוספת סוכר (בשוקולד רגיל – 470 קלוריות יותר!)
250 גרם שמנת להקצפה
½ כוס גרגירי רימון
הוראות הכנה
- 1.
מכניסים את הביסקוויטים למעבד מזון וטוחנים לפירורים דקים.
- 2.
מוסיפים שקדים טחונים, קקאו, דבש, טרוביה תחליף סוכר לכל מטרה וחמאה מומסת ומערבבים היטב.
- 3.
מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי ומכניסים להתייצבות במקרר.
מכינים את המלית
- 4.
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום.
- 5.
מוסיפים את השמנת ומחממים ביחד במיקרו, בפולסים, עד שכל השוקולד נמס.
- 6.
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- 7.
שופכים את תערובת השוקולד לתוך הקלתית ומיישרים.
- 8.
מכניסים להתייצבות במקרר למשך שעתיים לפחות.
- 9.
לפני ההגשה מפזרים מלמעלה גרגירי רימון ומגישים.
סה"כ קלוריות במתכון: 2473 (לעומת 2965 במתכון רגיל)
שרית נובק , misspetel
Prep Time: 20 דקות
גודל מנה: כ -75 גרם
קלוריות: 200
רכיביםלתחתית:
למלית:
לציפוי:
|
הוראות הכנה
מכינים את המלית
סה"כ קלוריות במתכון: 2473 (לעומת 2965 במתכון רגיל) |